Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlive.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de glazen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Marja wat ben ik blij dat ik jou gebeld heb want ik dacht dat ik klaar was voor de liefde maar jij hebt me terug op het goede pad gebracht vanwaar ik nog verder moet veranderen. Je bent lief en zacht en verhelderend. Hartelijk dank en een dikke, warme knuffel stuur ik jou richting uit.
Ik bel je graag terug X




Ervaring van Annick met waarzegster Marja   Ervaring van Annick met waarzegster Marja   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Een heel mooi gesprek, spreek je snel, ga hier fijn mee aan de gang xxx.




Ervaring van Caro met waarzegster Beau   Ervaring van Caro met waarzegster Beau   Ervaring van Caro geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Emma
  Ervaring met waarzegster Emma
  Emma wat ben je een zachte en lieve engel en je legt alles heel duidelijk en met veel geduld uit. Helaas zal ik op echte liefde nog even moeten wachten want heb nog andere dingen af te handelen. Ik heb er alle vertrouwen in en bel je zeker terug. Hartelijk dank voor de begrijpende consultatie en je medeleven, dikke warme knuffels.




Ervaring van Annick met waarzegster Emma   Ervaring van Annick met waarzegster Emma   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  We hebben elkaar zojuist gesproken, heel aangename dame!
Zegt wat ze voelt.
Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegster Karlien   Ervaring van Rita met waarzegster Karlien   Ervaring van Rita geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  ik wil Laila bedanken voor de eerlijkheid, haar geduld en goed advies. Al je inzichten en adviezen waren zeer goed.




Ervaring van Norah met waarzegster Laila   Ervaring van Norah met waarzegster Laila   Ervaring van Norah geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Fijn gesprek. goede raad. Zij is echt een topper, de voorspellingen komen echt uit .




Ervaring van Marcha met waarzegster Yuorah   Ervaring van Marcha met waarzegster Yuorah   Ervaring van Marcha geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Ik schrijf nauwelijks een getuigenis.
Maar ik heb Zoe gisteren gesproken en ze gaf aan dat aan het einde middag of avond met de persoon voor wie ik belde, al weer contact te hebben.
Hij appte en belde mij zelfs 2x op, middag en avond!
Echt goed gezien, dus hoop ook dat er wat vooruitgang tussen ons komt. Dankje wel!




Ervaring van Natas met waarzegster Zoe   Ervaring van Natas met waarzegster Zoe   Ervaring van Natas geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met waarzegster Louisa   Ervaring van P met waarzegster Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster KC
  Ervaring met waarzegster KC
  Kc is geweldig. Kan breed kijken en slaat constant de spijker op de kop. Dankbaar.




Ervaring van Anja met waarzegster KC   Ervaring van Anja met waarzegster KC   Ervaring van Anja geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collegaís niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.




Ervaring van K met waarzegster Isha   Ervaring van K met waarzegster Isha   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Hoi lieverd, ik heb jou daarnet even gesproken. Bedankt om me weer gerust te stellen lieverd. Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Ik vertrouw erop want eerdere voorspellingen waren ook uitgekomen.
Voor diegene die je nog niet hebben gebeld, zeker doen, ze is het waard!
Alle sterren voor jou.
Lieve groet Kaat ( tiktak) waarover ik je net vertelde.




Ervaring van Kaat met waarzegster Zoe   Ervaring van Kaat met waarzegster Zoe   Ervaring van Kaat geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roma-Tari
  Ervaring met waarzegster Roma-Tari
  Alles klopte. Alles is uitgekomen
Geweldig super, top
Dank voor je steun en geduld.




Ervaring van A... met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van A... met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van A... geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Biba
  Ervaring met waarzegster Biba
  Wat een lieve vrouw.
En ze is echt super goed.
Ze weet echt alles te benoemen.Wat een zuiver medium.Wauw.

Tot gauw.XXX.




Ervaring van M met waarzegster Biba   Ervaring van M met waarzegster Biba   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met waarzegster Anouk   Ervaring van Julke met waarzegster Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met waarzegster Louisa   Ervaring van M met waarzegster Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.




Ervaring van Mila met waarzegster Isha   Ervaring van Mila met waarzegster Isha   Ervaring van Mila geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met waarzegster Nina   Ervaring van Camille met waarzegster Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sarah
  Ervaring met waarzegster Sarah
  Wat een mooi en positief consult heb ik van je mogen ontvangen. Ik snap dat je altijd in gesprek bent. Gesprek resoneerde volledig met mijn proces. De laatste loodjes zijn zwaar maar door dit gesprek hou ik weer vertrouwen. Jij snapt als geen ander hoe dit proces verloopt. Je bent een topper. Tot snel .




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Sarah   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Sarah   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met waarzegster Anouk   Ervaring van Anja met waarzegster Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Vandaag of morgen krijg je bericht dat je lening is goedgekeurd zei ze, en inderdaad een uur later kreeg ik bevestiging! Dankje!




Ervaring van P met waarzegster Chantal   Ervaring van P met waarzegster Chantal   Ervaring van P geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Lieve Rhais. Vanmorgen had ik een gesprek met jouw. En dit heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Een TOP coach. Ik heb ervaren dat jij op een diepere laag precies aanraakt waar de oorzaak van de problemen liggen. Dank je van Harte. Het consult met jouw bracht me veel rust.
Angelina




Ervaring van Angelina met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Angelina met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Angelina geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Een loepzuiver medium. Integer en sympathiek. Oordeelt niet. Bedankt Gazali.




Ervaring van Peter  met waarzegster Gazali   Ervaring van Peter  met waarzegster Gazali   Ervaring van Peter geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Ik bel je al heel wat jaren en wat ik ook doe waar ik ook doorheen ga ik kan met alles bij je terecht. Elk proces zwaar of niet jij helpt me er altijd weer doorheen met de juiste inzichten en adviezen zodat ik de juiste keuzes kan maken voor mezelf en je ook daarin weer tegemoet komt ter ondersteuning.
Jij zal geen mensen aanspreken in wat ze willen horen maar ook de minder leuke feiten ben je secuur in.
Mvg




Ervaring van Stephanie. met waarzegster Sharida   Ervaring van Stephanie. met waarzegster Sharida   Ervaring van Stephanie. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je voor de eerste keer gebeld en wauw wat een mooi consult mocht ik krijgen. Ik kon uren met je doorgaan omdat je haarfijn aanvoelt, positief/negatief, maar je geeft eveneens ook tools mee waar je iets mee kan doen. Dat is heel fijn. 1000 sterren waard! Ik wil je heel hard bedanken dat je mij tot rust hebt gebracht en ik hou je zeker op de hoogte.
Veel liefs, N.




Ervaring van N.E. met waarzegster Thaiis   Ervaring van N.E. met waarzegster Thaiis   Ervaring van N.E. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.




Ervaring van jenny met waarzegster Stephanie   Ervaring van jenny met waarzegster Stephanie   Ervaring van jenny geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster
  Ervaring met waarzegster
  Lieve lobke,
Bedankt voor je voorspelling. Je tijdstip was op perfect. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van je voorspelling uit zal komen. Bedankt




Ervaring van Chantal met waarzegster   Ervaring van Chantal met waarzegster   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Chapeau voor Richard, heerlijk nuchter met een flinke dosis humor. Draait er niet omheen, is duidelijk en eerlijk. Had hem 3 jaar geleden voor het eerst gesproken, kreeg toen te horen dat het niks met die persoon zou worden. Niet leuk om te horen maar hij heeft als enige gelijk gekregen. Zojuist weer gesproken en een prachtige reading gehad. Dank! Groetjes, A




Ervaring van A met waarzegster Richard   Ervaring van A met waarzegster Richard   Ervaring van A geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roma-Tari
  Ervaring met waarzegster Roma-Tari
  Roma, je zei het al dat ik plotseling iemand zou leren kennen. En ja hoor tot mín grote verbazing leer ik iemand kennen met wie ik die connectie heb zoals je dat al zei. Ik hou je op de hoogte over ons contact. De rest van de voorspellingen zijn ook al uitgekomen. Bedankt dat ik altijd bij je terecht kan. Dikke knuffel Cynthia.




Ervaring van Cyn met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van Cyn met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van Cyn geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Je bent echt 5 sterren waard. En ik ga luisteren. Zeer wel bedankt.




Ervaring van Malika met waarzegster Anny   Ervaring van Malika met waarzegster Anny   Ervaring van Malika geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabina
  Ervaring met waarzegster Sabina
  Lieve Sabina, hartelijke dank voor de verhelderende en opliftende gesprekken. Ik sta weer met beide beentjes op de grond. Ik heb een ticket naar Londen geboekt. Het wordt tijd om de focus te veranderen. Dankzij onze gesprekken zie ik het weer helder. Het wordt tijd dat ik mijn pad weer ga bewandelen zoals het de bedoeling is voor mij. Finding my power. Thanks!




Ervaring van Jo met waarzegster Sabina   Ervaring van Jo met waarzegster Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sarah
  Ervaring met waarzegster Sarah
  Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.




Ervaring van Hilde  met waarzegster Sarah   Ervaring van Hilde  met waarzegster Sarah   Ervaring van Hilde geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Ik bel Petrus regelmatig. Alles wat hij zegt klopt altijd, kan dingen heel goed aanvoelen en geeft heel fijn advies waar ik echt wat aan heb. Na ons gesprek sta ik altijd weer in mijn kracht.
Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met waarzegster Petrus   Ervaring van Vanessa met waarzegster Petrus   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anna
  Ervaring met waarzegster Anna
  Hoi Anna, heb je gebeld ivm de liefde, wat ben je lief en zacht en leuk en grappig je voelde me goed aan. Ik ga er morgen zeker van genieten bij onze 1e date. Je bent zeker een aanrader want ik ga je zeker weer bellen.
Dikke verdiende knuffels, Annick.




Ervaring van Annick met waarzegster Anna   Ervaring van Annick met waarzegster Anna   Ervaring van Annick geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlive.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden