Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlive.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de glazen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Thaiis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Vanaf het moment dat ik Thaiis een vraag stelde, kon ze mij dingen vertellen. .Een fijn gesprek gehad .




Ervaring van Eveline met waarzegster Thaiis   Ervaring van Eveline met waarzegster Thaiis   Ervaring van Eveline geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn bel minuten waren op, dankje wel dat je naar ons gekeken hebt. Ik krijg altijd zoveel rust bij jou, omdat ik weet dat alles wat je zegt, uitkomt.
Je bent een top medium, die alles tot in detail ziet.
wat Je niet kon weten.




Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Een aanrader. Thaiis weet waarover ze praat. Een top helderziende die de moeite waard is.




Ervaring van Lyn met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lyn met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lyn geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dank voor je raad Thaiis, je hebt een aangename stem die betrouwbaar overkomt. Je bent duidelijk en eerlijk. Dank je wel voor je helder consult.
Veel liefs en licht gewenst




Ervaring van Emma met waarzegster Thaiis   Ervaring van Emma met waarzegster Thaiis   Ervaring van Emma geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiss, dank je wel voor al jou steun! Jij bent echt de allerbeste! Ik bel je al ruim 2 jaar en door Jou steun, ben ik zo in mijn kracht gekomen, dat m en ik samen zijn gekomen! Nogmaals heel veel dank hiervoor




Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  dank u wel Thaiis.
Ik geloof dat alles goed komt. heel wat details gekregen. Ik ben weer zeer gelukkig.




Ervaring van Marit met waarzegster Thaiis   Ervaring van Marit met waarzegster Thaiis   Ervaring van Marit geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Beste Thaiis,

Ik had je gebeld en ik ervaar je als zo zuiver en krachtig. Mooie helderziende ben je, echt de moeite waard om te bellen.





Ervaring van Vanessa met waarzegster Thaiis   Ervaring van Vanessa met waarzegster Thaiis   Ervaring van Vanessa geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hartelijk dank. ik bel u zeker nog terug. Blij dat alles op zijn pootjes valt.




Ervaring van Mariska met waarzegster Thaiis   Ervaring van Mariska met waarzegster Thaiis   Ervaring van Mariska geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lief en warmhartig, ik kan Thaiis niet anders omschrijven dan dat. Dank voor het mooie gesprek, Liefs S




Ervaring van Sanne met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sanne met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sanne geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hi Thaiis, je adviezen (of het nu over werk gaat of liefde) zijn altijd eerlijk en goed. Je maakt het niet mooier dan het is. Wat jij voorspelt komt uit.




Ervaring van Viv met waarzegster Thaiis   Ervaring van Viv met waarzegster Thaiis   Ervaring van Viv geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Wow ik sta versteld. je zag het gelijk zonder van mij kant te zeggen wat er speelde.




Ervaring van Merel met waarzegster Thaiis   Ervaring van Merel met waarzegster Thaiis   Ervaring van Merel geplaatst op 29 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dag Thais
Wat een prachtig en mooi consult heb ik van je gehad. Hoop dat je voorspellingen snel uitkomen, net als eerdere voorspellingen die uitgekomen zijn. Wacht in spannig af. Liefs van Z en een fijne jaarwisseling gewenst.




Ervaring van Z met waarzegster Thaiis   Ervaring van Z met waarzegster Thaiis   Ervaring van Z geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Je bent een supermedium Thaiis. Dank je voorlopig voor alles, het is heel moeilijk maar ik zal u raad volgen x




Ervaring van Mark met waarzegster Thaiis   Ervaring van Mark met waarzegster Thaiis   Ervaring van Mark geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis,
Vanmorgen een wijze raad van je mogen ontvangen waarop ik vast zat en even ook niet wist welke kant ik op moest gaan.
Ondanks dat ik zelf medium ben loop ik ook weleens vast en vraag ook ik een ander medium om eens naar mijn situatie te kijken.
Hierin heb je mij het één en ander duidelijk gemaakt zodat ik weer verder kan met de keuze die ik nu recht vanuit mijn ziel en met volle overtuiging kan gaan maken wanneer deze man zich gaat aandienen en zal hem in volle liefde gaan loslaten.
Heel veel dank daarvoor!!!




Ervaring van Sas met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sas met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sas geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hoi Thaiis

Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt altijd weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb.

Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven.



Dikke knuffel A




Ervaring van Anna met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anna met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anna geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis,

na enkele anderen gebeld te hebben, geeft u mij het fijnste gevoel, waarvoor dank.
Je zegt waar het op staat, al kan dit zowel positief als negatief uitvallen. Eerlijkheid gewoon, WAUW !
Ik heb er vertrouwen in en hoop oprecht dat dit loopt zoals verwacht. Loslaten kan ik en wil ik nog niet, zoals je aangaf en is ook nog niet aan de orde. Ik hou je op de hoogte.

Veel liefs

M en M




Ervaring van M & M met waarzegster Thaiis   Ervaring van M & M met waarzegster Thaiis   Ervaring van M & M geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis

Vandaag spraken we elkaar na lange tijd.
Zoveel tijd en een hele transformatie verder kijk ik dankbaar uit naar de lente.
Heel veel Liefs Johanna





Ervaring van Johanna met waarzegster Thaiis   Ervaring van Johanna met waarzegster Thaiis   Ervaring van Johanna geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  lieve Thaiis, bedankt voor de mooie reading . Hartstikke bedank. Kort en krachtig. Bedankt - Iggy.




Ervaring van Iggy met waarzegster Thaiis   Ervaring van Iggy met waarzegster Thaiis   Ervaring van Iggy geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hoi lieve Thaiis je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx. Bianca,




Ervaring van Bianca met waarzegster Thaiis   Ervaring van Bianca met waarzegster Thaiis   Ervaring van Bianca geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn tegoed was op, bedankt voor je advies, ik ga het zeker meenemen! Ik hoop dat het nu allemaal heel snel word opgelost en dat wij kunnen gaan genieten van onze relatie!
Liefs




Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, dank voor je eerlijkheid. Je ziet dingen juist die je niet kan weten. Je heb een paar dingen benoemd die je absoluut niet kan weten. Ik heb er vertrouwen in dat mijn relatie goed komt en ik zal proberen niet zo nerveus te zijn. Wanneer hij terug is laat ik het je weten. Liefs Celisa




Ervaring van Celisa met waarzegster Thaiis   Ervaring van Celisa met waarzegster Thaiis   Ervaring van Celisa geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis,

je bent toppie. jij bent de beste. keer op keer komt alles uit .





Ervaring van Mara met waarzegster Thaiis   Ervaring van Mara met waarzegster Thaiis   Ervaring van Mara geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Deze afgelopen twee jaar ben jij zo belangrijk voor mij geweest! Dank je voor de fijne gesprekken en jouw wijze raad! Malika




Ervaring van M met waarzegster Thaiis   Ervaring van M met waarzegster Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Lucas met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lucas met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lucas geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry de verbinding werd verbroken, maar zo leuk dat je mij nog herkende na zo’n lange tijd! Bedankt dat je naar ons gekeken hebt! Ik heb er alle vertrouwen in! En ik weet dat het snel goed komt.
Liefs J & M




Ervaring van J&M met waarzegster Thaiis   Ervaring van J&M met waarzegster Thaiis   Ervaring van J&M geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Zeer goede inzichten. Zeer herkenbaar wat Thaiis zei. woorden schieten mij tekort
.Heel goed.




Ervaring van Esther met waarzegster Thaiis   Ervaring van Esther met waarzegster Thaiis   Ervaring van Esther geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Oh Thaiis fijn dat je er weer was. Helaas beltegoed op maar bel je snel weer.

Jeweetwelwie.




Ervaring van Sinti met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sinti met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sinti geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je voor de eerste keer gebeld en wauw wat een mooi consult mocht ik krijgen. Ik kon uren met je doorgaan omdat je haarfijn aanvoelt, positief/negatief, maar je geeft eveneens ook tools mee waar je iets mee kan doen. Dat is heel fijn. 1000 sterren waard! Ik wil je heel hard bedanken dat je mij tot rust hebt gebracht en ik hou je zeker op de hoogte.
Veel liefs, N.




Ervaring van N.E. met waarzegster Thaiis   Ervaring van N.E. met waarzegster Thaiis   Ervaring van N.E. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met waarzegster Thaiis   Ervaring van Priscilla met waarzegster Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Wauw wat ben jij goed . Weer dingen uitgekomen die je gezegd had. Ik bel je zeker terug als zich de rest ook afspeelt wat jij voorspelt hebt. Bedankt voor je steun iedere keer als ik het niet meer zie zitten.




Ervaring van Sonia met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sonia met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Taiis, via deze weg wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben voor al je steun. Wat ben jij zo lief en geduldig.
Je bent heel accuraat en geeft mij altijd de juiste adviezen. Jij bent echt een topper. Dikke knuffels en veel liefs van mij. xxx.




Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis,

wat je me vertelde klopte allemaal. ik wou je bedanken voor al het moois wat je zag. Bedankt dat je er altijd bent wanneer ik je nodig heb.




Ervaring van Benjamin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Benjamin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Benjamin geplaatst op 9 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dank je wel Thaiis dat je er voor mij bent. Heb jou zojuist weer gesproken en voelde me hierna een stuk rustiger. Liefs, Petra.




Ervaring van Petra met waarzegster Thaiis   Ervaring van Petra met waarzegster Thaiis   Ervaring van Petra geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dag Thaiis, bedankt voor je gesprekje. Ik zal nog lang aan je woorden denken . Zodra er veranderingen plaatsvinden zal ik jou ook op de hoogte brengen. Veel liefs, Berna.




Ervaring van Berna met waarzegster Thaiis   Ervaring van Berna met waarzegster Thaiis   Ervaring van Berna geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, wat ben je altijd goed in wat je doet. Je bent altijd zo lief voor mij en je advies is altijd eerlijk. Ik heb in het verleden vaker contact gehad met andere mediums, maar niet meer. Ik weet dat jij altijd goed zit, ook al is er altijd nog een vrije wil en keuze. Je hebt het altijd wel bij het juiste eind, of het nou om werk, liefde of iets anders gaat. Heel veel liefs voor jou, dikke knuffel en bedankt voor alles - S.




Ervaring van S. met waarzegster Thaiis   Ervaring van S. met waarzegster Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlive.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden