Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlive.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de glazen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Tess
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Lieve dame ik heb je paar keer gesproken en echt wow zonder info kan je zo veel vertellen en alles klopt gewoon.
Veel liefst en bedankt .




Ervaring van Daysi met waarzegster Tess   Ervaring van Daysi met waarzegster Tess   Ervaring van Daysi geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Lieve Tess, je voorspelling is uitgekomen, Yes, jij bleef er in geloven, jij bent top.dikke zoen.




Ervaring van M met waarzegster Tess   Ervaring van M met waarzegster Tess   Ervaring van M geplaatst op 6 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hallo Tess deze avond je aan de lijn gehad zoals voorspeld, die man ging contact opnemen, is gebeurt nu nog de ander voorspellingen, bedankt Tess je bleef bij jou voorspellingen.




Ervaring van M met waarzegster Tess   Ervaring van M met waarzegster Tess   Ervaring van M geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  HeyTess, je voorspelde dat het etentje doorging en de persoon negatief was op Corona, je voorspelling kwam uit dank je wel, nu de andere voorspellingen nog.




Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hallo Tess, een heel fijn 2021 met gezondheid, de basis voor alle geluk, moge de voorspelling uitkomen groetjes Martine.




Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Na zo onzeker te zijn is 1 voorspelling uitgekomen. Je zei in december Contact met die man hebben. Is vandaag gebeurt, het 1 e contact, had er niet meer in geloofd. Als nu de overige voorspellingen uitkomen, zou het top zijn, jij bleef er in geloven.je bent top dank je wel Tess.




Ervaring van M met waarzegster Tess   Ervaring van M met waarzegster Tess   Ervaring van M geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Lieve Tess, gisteren laat nog met je gesproken. Je voelde/zei dat ik goed nieuws zou krijgen mbt een opleiding. Vandaag heb ik het nieuws ontvangen. Ze betalen een gedeelte. Ik ga zsm ermee starten. De rest van je voorspellingen afwachten. Xxx.




Ervaring van Seyhan met waarzegster Tess   Ervaring van Seyhan met waarzegster Tess   Ervaring van Seyhan geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Ha Tess. Je zag het goed hoor. Gewoon een dikke 8 voor de toets gehaald. Hiep hoi. En natuuuuuurlijk dat 1 dame dat van me moest weten uit de klas hahaha. Doeiiiiii.




Ervaring van Adhdoos met waarzegster Tess   Ervaring van Adhdoos met waarzegster Tess   Ervaring van Adhdoos geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Ik bel je vaak en ben zo blij dat je me door deze lastige tijd heentrekt. Elke keer kun jij me weer in mijn eigen kracht terug zetten en ik hou van je no nonsense mentaliteit, mjah ben zelf ook een Rotterdammer, al woon ik er al heel lang niet meer jammer genoeg. Dank je Tess.
.




Ervaring van D. met waarzegster Tess   Ervaring van D. met waarzegster Tess   Ervaring van D. geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess is een lief en zuiver medium op korte termijn binnen een week 2 voorspellingen uitgekomen benieuwd naar de rest tot snel .




Ervaring van E met waarzegster Tess   Ervaring van E met waarzegster Tess   Ervaring van E geplaatst op 26 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Super gewoon.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Mijn favoriete medium. Geen gedraai, gezweef, meteen erbovenop.




Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hali Hallo, Lieve Tess, heerlijk hoe je het verwoorde, bam meteen erbovenop en ook kwa dag, je zei dat ze het zouden doen en overmaken, en ik maar twijfel en twijfelen, tot snel

B je fan.




Ervaring van B met waarzegster Tess   Ervaring van B met waarzegster Tess   Ervaring van B geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Ik heb Tess al een paar keer gebeld.
Ze slaat iedere keer in no time de nagel op de kop.
Een echte aanrader.
Dank U , Tess.




Ervaring van Koen met waarzegster Tess   Ervaring van Koen met waarzegster Tess   Ervaring van Koen geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met waarzegster Tess   Ervaring van I met waarzegster Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess is echt een topper. Zijn al paar dingen op korte termijn uitgekomen. Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E met waarzegster Tess   Ervaring van E met waarzegster Tess   Ervaring van E geplaatst op 15 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Ik bel Tess al geruime tijd en hoe vaak ik ook bel, ze wijkt niet af van haar eerdere voorspellingen. Ik heb vaak behoefte aan bevestiging of geruststelling en dan bel ik haar.
Vorige week kon ik haar al vertellen dat een voorspelling uit was gekomen (ik heb weer contact met iemand) en vandaag sprak ik haar omdat ik een naar gevoel had over de situatie. Ze weet me dan weer gerust te stellen en dat ik de energie van een ander voel. Verder was ik blij om te vertellen dat er ondertussen nog een aantal andere dingen zijn uitgekomen die ze mij had verteld. Tess is echt een topper.
Bedankt dat je er voor me bent.




Ervaring van EM met waarzegster Tess   Ervaring van EM met waarzegster Tess   Ervaring van EM geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Lieve Tess, wat ben jij goed. Een topper op deze lijn. Ik heb je vaker gesproken en altijd komen je voorspellingen uit. Ook kan je situaties heel goed omschrijven. Het is fijn om met je te spreken, Je bent duidelijk en direct in wat je zegt ik heb heel veel aan je adviezen en voel me goed na een gesprek met jou. Ik zou een ieder aanraden een gesprek met je aan te gaan. Je bent keigoed. Down to earth niet zweverig en oprecht.
Veel liefs.




Ervaring van Len met waarzegster Tess   Ervaring van Len met waarzegster Tess   Ervaring van Len geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess is echt een topper. Ik bel haar soms zo vaak, dat ik me soms schaam als ik weer paniek heb. Ze krijgt me rustig en ze blijft ook bij wat ze ziet doorkrijgt. Ze helpt me echt moeilijke periodes door. Daarnaast is het ook veel lachen met haar.




Ervaring van EM met waarzegster Tess   Ervaring van EM met waarzegster Tess   Ervaring van EM geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Zeer tevreden over Tess, hetgeen ze aanvoelde klopte helemaal ze zat er pal op zonder dat ik ook maar 1 woord zei.
Dank je wel lieve Tess.




Ervaring van AJA met waarzegster Tess   Ervaring van AJA met waarzegster Tess   Ervaring van AJA geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Lieve Tess, ik wil je bedanken voor je geduld en hulp van de afgelopen tijd van dat ik heb gebeld. Iedere keer vriendelijk en geduldig. Is fijn om met je te praten.




Ervaring van Sel met waarzegster Tess   Ervaring van Sel met waarzegster Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hoi Tess,
Bedankt voor je luisterend oor en readings. Door meditatie vind ik meer rust. Je bent SPOT ON met je voorspellingen.
We keep it real.

Grt Lin.




Ervaring van Lin met waarzegster Tess   Ervaring van Lin met waarzegster Tess   Ervaring van Lin geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Wat is Tess toch een fijn mens. Ik spreek haar al wat langer en al die tijd weet ze me binnen no time weer in mijn kracht te zetten en geeft ze me de nodige tips en tools mee. Ik ben enorm gegroeid, dit is mede door haar steun. Haar voorspellingen zijn niet alleen raak, ze is ook heerlijk positief. Dank lieve Tess.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Je hebt me geholpen met goede handvaten waaronder de bucket list. Ik zal het zakje zout dragen en ben benieuwd naar het aanzoek
Dank je wel Tess, je bent een topper.




Ervaring van Ilse met waarzegster Tess   Ervaring van Ilse met waarzegster Tess   Ervaring van Ilse geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Ik heb gister Tess gesproken en ik was sprakeloos van wat ze allemaal zei. Ze wist zelfs de Letters van 2 personen en t klopte allemaal. Heb al meerdere mediums gesproken maar Tess blinkt hier zeker bovenuit. Ik had op mediums nog geen account maar heb speciaal een account aangemaakt om een recensie over deze topper te schrijven :).




Ervaring van wesley met waarzegster Tess   Ervaring van wesley met waarzegster Tess   Ervaring van wesley geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met waarzegster Tess   Ervaring van M E met waarzegster Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Snel en gedetailleerd consult. Ik hang de vlag uit als de stunt gebeurd.
Bedankt Tess.




Ervaring van Gaby met waarzegster Tess   Ervaring van Gaby met waarzegster Tess   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Tess   Ervaring van Angela met waarzegster Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess is een super dame voelt dingen goed aan. Weet de juiste woorden te gebruiken om het een en ander duidelijk te maken. Bedankt voor je Pep talk en meditatie tips.




Ervaring van L. met waarzegster Tess   Ervaring van L. met waarzegster Tess   Ervaring van L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Tess op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met waarzegster Tess   Ervaring van Ram met waarzegster Tess   Ervaring van Ram geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Wat is dit een heldere tante zeg. Zo nu en dan bel ik haar even voor een snelle update als ik weer eens ergens tegenaan loop, en binnen no-time lepelt ze alles op van wat er speelt bij jou en degene(n) waar je mee te maken hebt op dat moment. Ook zit ze regelmatig goed in de richting kwa tijdsindicatie terwijl dit heel lastig is te voorspellen, en daar komt bij dat ze je precies kan vertellen wat je te wachten staat de komende maanden, zo verhelderend. Tess is echt een aanrader.




Ervaring van Jettie met waarzegster Tess   Ervaring van Jettie met waarzegster Tess   Ervaring van Jettie geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess is een heel fijn medium. Alles komt uiteindelijk uit, weer zal ik geduld moeten hebben, en mijn eigen lessen hieruit moeten trekken. Het komt goed, hoe moeizaam het soms verloopt. ik blijf erin geloven. Veel liefs, Runner.




Ervaring van De Runner met waarzegster Tess   Ervaring van De Runner met waarzegster Tess   Ervaring van De Runner geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlive.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden