Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlive.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de glazen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster SherlockOryn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Dank je wel Sherlock voor je directe antwoorden.
Volgend jaar bel ik je zeker op als mijn buikje aan het groeien is en dank je wel voor de kaars.

Groetjes van die dame die het gedrag niet verdiende die ze ontving en open staat voor wat ik wel verdien ik ben uniek en geen speelbal.




Ervaring van Anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Sherlock, fantastisch. Ik stond versteld van jouw inzichten, alles voelde je zo ontzettend goed aan. Werk, relaties, familie, alles zonder 1 woord te zeggen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij. De winnaar van het 6e zintuig and beyond is gevonden.




Ervaring van Lie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Lie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Lie geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Dit consult was geweldig. Heel veel inzichten en veel bijzondere en ook zeer ware dingen gehoord. Een man met het hart op de juiste plek,.een hart voor mensen. Niet gek dat zo iemand dan zo'n Goddelijke gave heeft gekregen. Blij dat ik met hem heb gesproken en bel zeker terug om verslag uit te brengen.

Lieve groet,

Sannie.




Ervaring van Sannie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Sannie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Sannie geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve Sherlock, jou zonet gesproken. Je hebt ook zo een fijne stem, humor, spontaan en oprecht.
Dankje wel nogmaals je bent een TOPPER.

Lieve groet Daphne .




Ervaring van Daphne met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Daphne met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ja hoor. Je felicitatie was inderdaad op z'n plaats. Je had weer volkomen gelijk. Top. Op naar eind april begin mei .




Ervaring van Ikke met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Ikke met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Ikke geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik vind 't een lieve man. Hij heeft een groot inlevingsvermogen. Hij geeft je weer zelfvertrouwen. En dat je 't leven weer 'n beetje van de zonnige kant gaat zien. Hij geeft je rust. En de bevestiging dat ik mij geen zorgen hoeft te maken. Fijne gemoedelijke man om mee te praten. Anoniem.




Ervaring van Anonuem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anonuem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anonuem geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wow. Jij bent goed. Je zag iemand bij me. Je beschreef diegene zo goed. Ook was je spot on met de tijds indicatie. Bizar goed.




Ervaring van I. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van I. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van I. geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik heb zojuist lang met je gepraat Sherlock en je hebt mij heel veel inzichten gegeven. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken. Ik vertrouw op wat je hebt gezegd gezien en voorspeld hebt.
Alles wat je zei bevestigd mijn gevoel.
Vind je super goed maar dat zei ik de vorige keer ook al. Een echte aanrader.
Bedankt nogmaals
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  lieve Sherlock, zonet gesproken en helaas de tijd was om.
grrrr haha.
Wat een goed en fijn gesprek heb ik met u gehad.
Ik hoop dat alles uit komt en dat hij idd vandaag of morgen voor me neus staat.
wordt vervolgd..
Heel erg bedankt voor u tijd en lieve woorden. liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Daphne met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Daphne geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Hele mooi Reading, super.
Heel veel informatie in korte tijd. Persoonsbeschrijvingen, situatie beschrijvingen precies zoals die zijn. Ook goed kunnen invoelen van situaties of personen die nu spelen in je leven zonder dat je daarvoor belde of erover hebt gesproken. Heel erg bedankt voor deze prachtige Reading.




Ervaring van Sharon met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Sharon met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Sharon geplaatst op 3 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wauwww Sherlock. Ik sta versteld van jou.
Tot in detail klopt het allemaal wat je ziet en voelt.
Je bent echt heel goed. Wat een mooie gave heb jij en wat ongelofelijk mooi dat jij hiermee andere mensen kan helpen, bevestiging en inzichten kan geven.
Heel erg bedankt voor je mooie reading.
Ik laat jou weten of jouw voorspellingen uitgekomen zijn. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Tot Bellens tot gauw.
Groetjes.




Ervaring van Mooie Aura met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Mooie Aura met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Mooie Aura geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Gisteren had ik je weer na een tijdje gesproken omdat je een tijdje geleden had gezien dat er iemand ingeluisd ging worden.en hoe hard het ook was.helaas was het waar. Gelijk aan het begin (de eerste minuut) van het gesprek moest ik zo huilen omdat je dingen zei die je niet kon weten zonder ook maar iets te hebben gezegd tegen je wat er speelde. Je bleef maar doorgaan met vertellen wat je zag zonder uberhaupt naar je kaarten of pendel te kijken en ik was in pure shock. Its a very tough cookie maar het is wat het is voor nu. Je zag ook mijn tante mijn opa en ik weet nu dat ik niet alleen ben in deze moeilijke situatie. Je hebt mij tools gegeven om weer even vooruit te kunnen. Sherlock.Ik kan je alleen maar vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor het gesprek gisteren. Wat zat jij raak met de dingen die je hebt gezegd en gezien. Je hoort mij snel weer. Liefs, personal scanner.




Ervaring van personal scanner met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van personal scanner met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van personal scanner geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve Sherlock jij bent een medium met een aangeboren gave en een Reading in een woord WOW hoe je de dingen eruit haalt zonder informatie vooraf te weten en rake dingen kan vertellen in persoonsbeschrijving leeftijd en letters van namen kan doorgeven
Heel erg bedankt om de vele bevestigingen en de prachtige Reading die je ons mocht doorgeven
Het is de eerste keer maar Niet de laatste keer dat ik jouw zal raadplegen
Je bent een echte Aanrader en een aanwinst

Hartelijk dank.




Ervaring van Naoual met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Naoual met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Naoual geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Hallokes,
Als ik niet mis ben hebben we al een keer of vier contact gehad. Het gaat van verbluft naar verblufter. De laatste keer heb je me heel wat mooie en oprechte dingen gezegd op heel wat vlakken. Maar als ik je dan vroeg wanneer kwam er in de minuut na je antwoord een bericht binnen. En ik had zoiets hoe kan het toch allemaal. Je bent een toppertje we zullen elkaar nog spreken, ik hou van duidelijkheid en die bezorg je me keer op keer.

Groetjes
Chris.




Ervaring van Chris met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Chris met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Chris geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Beste Sherlock,

Er zijn er maar weinig waar ik onder de indruk van ben maar de gave zoals jij die hebt is zeldzaam. Hoe gedetailleerd jij kan voorspellen en situaties ziet is niet normaal kloppend. Je rook geld het kon 2000 euro zijn. Een week later kreeg ik uit het niets 2000 euro. Sommige voorspellingen zijn in kleine details wel wat anders gelopen maar uiteindelijk gaat het om het grotere plaatje. Ik weet zeker dat je dat ook goed hebt gezien. Dank je wel voor je waardevolle gesprekken, geen vraag is je te gek.




Ervaring van Isha met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Isha met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Isha geplaatst op 15 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Beste Sherlock, ik heb het niet zo met getuigenissen schrijven, maar deze keer doe ik het toch. Toen ik je laat op de avond belde had je quasi geen informatie nodig om tot de kern van de zaak te komen. Je kreeg ook spontaan contact met overleden familieleden van mij. Ook tijdens ons tweede gesprek was je loepzuiver, zonder oordeel, voor jou bestaan er geen taboes. Integer, met respect en een vleugje humor, dat is hoe jij met mensen werkt. Je hebt mijn gevoel bevestigd, en de situatie in het juiste positiever perspectief geplaatst. Die man zie ik inderdaad echt als een geschenk in mijn leven en ik wens mij dat al je voorspellingen mogen uitkomen.
Hopelijk tot binnenkort.
En dank je wel voor jou.

De vrouw die heel graag naar zee wil verhuizen.




Ervaring van Sophie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Sophie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Sophie geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Deisy met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wat een hartverwarmend
Zo dankbaar ben ik voor alles wat je mij hebt mogen vertellen.
.




Ervaring van Nicole met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Nicole met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Dank je wel voor je uitgebreide reading. Ik hoefde niets te zeggen en je wist al aan te geven waar ik over belde. Je hebt me alles uitgelegd. Echt ongelooflijk. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Liefs van As..




Ervaring van As...... met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van As...... met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van As...... geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Beste, Scherlock

U bevestigd het gene ik al wist van die man N
En voor de rest heb u ook wel gelijk.
Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Rita met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik wou je nog bedanken voor je antwoorden. En wat je zegt van het verleden klopt inderdaad over niet praten en jaloers zijn. Je hebt me terug in mijn kracht gezet dankjewel.
Een klein hartje dat groot geworden is, vol vertrouwen ga ik de toekomst in.




Ervaring van tamara met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van tamara met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van tamara geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wauw wauw wauw gewoon. Ik sta echt perplex van wat u mij te vertellen had. Dingen die u absoluut niet had kunnen weten. Tijdens gesprek heb ik letterlijk kippenvel gekregen om iets wat u zei. Ik ben echt te spreken over uw gaven. Alles maar dan ook letterlijk alles was gewoon raak. Geen vijf sterren maar tien voor u. U hoort mij zeker weten. Een hele lieve groet, VV (wees).




Ervaring van anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve Sherlock, ontzettend bedankt voor je snelle reactie. In november had je een voorspelling gedaan dat ik bij mijn werk mocht blijven en dit heeft zo mogen lopen. Ik hoop dat je op gebied van de liefde ook gelijk hebt. Bedankt voor je positieve en lieve woorden. Groetjes.




Ervaring van Anoniem. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem. geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Meerdere malen hebben wij elkaar gesproken en tot nu toe zijn alle voorspellingen die je hebt gedaan uitgekomen, echt super hoe jij de dingen doorkrijgt. Ook qua tijd en verloop van de dingen zit je onvoorstelbaar goed. Door jouw voorspellingen vind ik rust en weet ik dat het goed komt. Je bent eerlijk en oprecht en maakt de dingen niet leuker, je zegt waar het op staat.




Ervaring van M met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van M met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van M geplaatst op 3 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wow ik heb jou een tijd geleden gesproken,.en je vroeg mij of ik ergens op zit te wachten want je zag een bedrag met 4 cijfers mijn kant opkomen, kon het totaal niet plaatsen toen. Ik krijg idd een leuk met bedrag.met 4 cijfers.Im Happy. Nu nog die leuke man waar je over hebt voorspeld, spannend.We keep in touch.thanxxx.




Ervaring van J met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van J met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van J geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik heb je zojuist gesproken wauw wat ben jij goed zeg. Je kon precies beschrijven wat hij aan had op zijn foto zonder dat ik je iets zei. Ik raad iedereen jouw aan je bent super goed. En nu wachten op de andere twee voorspellingen die je hebt gedaan. Kerst en een trouwaanzoek. Groetjes Lali.




Ervaring van L met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve SherlockOryn, ontzettend bedankt voor het leuke en fijne gesprek gisteren. Ik kan daarnaast ook altijd zo lachen met jou . Ik laat je weten wat er op het gebied van werk gaat gebeuren. En je weet mijn proces in de liefde time to let it go. En ergens voelde ik dat zelf ook al een tijdje. Liefs, S.




Ervaring van S met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van S met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van S geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Bijna alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn tot in de detail uitgekomen. Ik was op zoek naar een baan en was daar druk mee bezig. Je beschreef de omgeving waar ik zou komen te werken drukke omgeving, veel mensen, met een kliniek in de buurt, dat het tussen twee bedrijven zou gaan, hoe de gesprekken zouden verlopen, en dat het ook goed zou komen met het inhoudelijke contractvoorstel. Alles maar dan ook alles is uitgekomen. Ik start per 1 december met mijn droombaan. Dankjewel voor alles. Je bent een van de besten op deze lijn.

Liefs, D.




Ervaring van D. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van D. met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Desiree met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieverd, dankjewel voor de mooie reading.
Zo bijzonder hoe goed jij kunt invoelen.
Iedere persoonlijkheid klopte in detail.
Zelfs over mijn verleden wat er qua situaties en emoties hebben afgespeeld, kon je uitgebreid omschrijven.
Erg knap.
Ik vertrouw erop dat ook je voorspellingen uit gaan komen.
Je geeft rust en duidelijkheid en bent erg empathisch en direct met een vleugje humor.
Tot snel. Xxxx.




Ervaring van A.AB met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van A.AB met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van A.AB geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos . U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was.
U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd . ik was helemaal sprakeloos . U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb en dat is een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlive.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden