Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterlive.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de glazen bol en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Negilia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met waarzegster Negilia   Ervaring van H.H. met waarzegster Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Lieve Negillia
Bedankt voor je geduld je kon me precies uitleggen wat er speelde. Ik neem zeker weer contact met jou op want je bent een topper.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Negilia   Ervaring van Ingrid met waarzegster Negilia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Hele vriendelijke mevrouw, neemt haar tijd maar kan precies voorspellen. Ik kon alles plaatsen wat ze zei. Ze heeft een mooie voorspelling gedaan, en bel haar zeker terug als het zo ver is.
Groetjes,
Shar.




Ervaring van shar met waarzegster Negilia   Ervaring van shar met waarzegster Negilia   Ervaring van shar geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Super goed gesprek gehad. Oprechte vrouw legt de situatie goed uit en voelt dingen goed aan. Ze zend goeie energie uit. Bedankt Negilia voor dit fijne gesprek ik hou u op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Negilia   Ervaring van Angela met waarzegster Negilia   Ervaring van Angela geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Negilia zag alles wat er speelde terug in haar kaarten zonder informatie van mij.

Ze zei, zeg tegen je zoon dat hij aan zijn vader de voorbeeld moet geven hoe een echte man moet zijn.

Vandaag gaf ik hem de boodschap. Mijn zoon zei zo raar. Hij luisterde vorige week naar een lied met de volgende text die zijn aandacht trok.
I pray to God I aint taking after my papa, he need a second chance. And I can probably show him how to be a real man.

Ontzettend bedankt Negilia u hoort wel weer van mij en ik ga al uw adviezen volgen, te beginnen met mediteren en bidden.




Ervaring van U weet wie ik ben met waarzegster Negilia   Ervaring van U weet wie ik ben met waarzegster Negilia   Ervaring van U weet wie ik ben geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Ze voelt de mensen en de situaties heel snel en goed aan.




Ervaring van Cathy met waarzegster Negilia   Ervaring van Cathy met waarzegster Negilia   Ervaring van Cathy geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Ze voelt het heel goed aan, ik hou je op de hoogte. Liefs Brandy.




Ervaring van Brenda met waarzegster Negilia   Ervaring van Brenda met waarzegster Negilia   Ervaring van Brenda geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Een leuke en lieve en geduldige dame. Ze is heel eerlijk en legt je alles uit. Het was een bijzondere ervaring en ze zat er helemaal op met haar uitleg. Speciaal leuk en zeker de moeite.




Ervaring van Ruby red met waarzegster Negilia   Ervaring van Ruby red met waarzegster Negilia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Bedankt Negilia voor een fijn gesprek.




Ervaring van Medley met waarzegster Negilia   Ervaring van Medley met waarzegster Negilia   Ervaring van Medley geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Negilla net gesproken ze heeft me geholpen uit me twijfels en eruitgehaald wat ik dacht, hartelijk dank.

Fajalobi.




Ervaring van Fajalobi met waarzegster Negilia   Ervaring van Fajalobi met waarzegster Negilia   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Zeer prachtige Reading en komt zeker overeen met de huidige situatie.

Sterk.

Bedankt.




Ervaring van Romeo met waarzegster Negilia   Ervaring van Romeo met waarzegster Negilia   Ervaring van Romeo geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Zojuist een reading gehad met deze geweldige mevrouw. Er is me een hoop duidelijk geworden, om diverse dingen. Ik ga haar zeker terug bellen.
En is zeker een aanrader.
Een warme groet en veel liefs van Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegster Negilia   Ervaring van Suzanne met waarzegster Negilia   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Het consult was prettig en de vooruitzichten positief. Ik heb vertrouwen in dat wat jij zag in de kaarten.




Ervaring van Anon met waarzegster Negilia   Ervaring van Anon met waarzegster Negilia   Ervaring van Anon geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Goed consult en interessant met die winti-ratels. Bijzonder. Ik bel zeker weer als de andere gidsen er ook weer zijn. Liefs Margit.




Ervaring van Margit met waarzegster Negilia   Ervaring van Margit met waarzegster Negilia   Ervaring van Margit geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Negilia wist al snel de juiste energie op te pikken en in te voelen op de andere persoon. Ze ziet wat er speelt en de interactie tussen personen. Het klopt volledig. Een aanwinst op de lijn.

Groet, S.




Ervaring van S. met waarzegster Negilia   Ervaring van S. met waarzegster Negilia   Ervaring van S. geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Net met Negilia gesproken.
Kon bepaalde dingen met haar kaarten zien zonder dat ik erover begon.
Dank je voor de reading.




Ervaring van S met waarzegster Negilia   Ervaring van S met waarzegster Negilia   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Net met je gesproken. Wat ik voelde en wist heb je bevestigd zonder dat ik iets heb verteld. En je hebt de persoon heel goed omschreven, zijn karakter heel bijzonder vind ik dat je tijden aangeeft. Wanneer het ook uitkomt in de tijd dat je aangaf, laat ik het je weten. Een topper ben je. Rustig en neutraal. Een aanwinst voor deze lijn.
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Negilia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Negilia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Bedankt voor de mooie reading. Leuke vrouw om mee te praten. Ik hou u op de hoogte.




Ervaring van M met waarzegster Negilia   Ervaring van M met waarzegster Negilia   Ervaring van M geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Super bedankt voor de mooie reading.
Hoop dat het uitkomt.
Hou u op de hoogte lieve vrouw.




Ervaring van H met waarzegster Negilia   Ervaring van H met waarzegster Negilia   Ervaring van H geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Dankjewel voor deze mooie reading. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Sinti met waarzegster Negilia   Ervaring van Sinti met waarzegster Negilia   Ervaring van Sinti geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterlive.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden